Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Съвети за пътуващите със самолет

Самолет, погледнат отдолу © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Летищата Виена-Швехат, Грац, Инсбрук, Клагенфурт, Линц и Залцбург имат връзки с международни полети и между тези летища има ежедневни връзки в страната. Информирайте се за Вашата самолетна връзка.

„Австрийски аеролинии“ е най-голямата авиокомпания на Австрия и осъществява полети по мрежата си от линии до около 130 дестинации по целия свят. Мрежата от линиите й е най-гъста в Централна и Източна Европа. „Австрийски аеролинии“ е част от групата „Луфтханза“ и освен това е член на пула „Стар Алаъйнс“.

Обслужване Самолетни връзки

Информирайте се за Вашата самолетна връзка .

Пристигане от чужбина/ Международни летища

Международни връзки имат следните летища:


Важно указание: От 31 януари 2014 г. са в сила измененитеЕС Разпоредби за безопасност за ръчния багаж за всички излитания и полети с прикачване от летища на ЕС, както и от Исландия, Норвегия и Швейцария.

Централна информация за полетите: T.: +43 1 7007 22233

Vienna Airport-Shuttle-Service

Влакът City Airport Train CAT само за 16 минути свързва Летище Виена с центъра на града (железопътна гара Bahnhof Wien Mitte): Разписания

City Air Terminal на гара Bahnhof Wien Mitte има на разположение 4 гишета за check-in. Допълнително има на разположение 4 автомата за check-in на багажа и 1 автомат за ръчния багаж. Можете да предадете Вашия багаж за check - in до 75 минути преди часа на излитане на Вашия самолет или още в навечерието на полета Ви и веднага да получите бордовата си карта. Внимание: Поради повишените изисквания на разпоредбите за безопасност за багажите полетите за САЩ не могат да бъдат обработени на гара Bahnhof Wien-Mitte.

Автобусите се движат между летището и респ. западната железопътна гара Westbahnhof, както и към площад Schwedenplatz и Kagran. Разписанията и тарифите на Vienna Airport Lines , както и информация за връзките с градската железница, с таксита, с автомобилите под наем и за двупосочния транспорт между летището и централните части на града Shuttleservices можете да откриете на Интернет страницата на Летище Виена .

Линкове към темата

 
Austrian Airlines
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA