Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Savjeti za one koji putuju avionom

Avion odozdo © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Aerodromi Beč-Schwechat, Grac, Insbruk, Klagenfurt, Linc i Salcburg internacionalno su povezani i između ovih aerodroma postoji svakodnevni domaći saobraćaj. Informišite se o Vašoj avionskoj vezi.

Austrian Airlines je najveća austrijska vazduhoplovna kompanija i opslužuje oko 130 destimacija širom svijeta. U srednjoj i istočnoj Evropi je posebno gusta mreža destinacija na koje lete. Austrian Airlines je dio Lufthansa koncerna, također član je i Star Alliance.

Servis u avio saobraćaju

Informišite se o Vašim avionskim vezama .

Dolazak iz inostranstva/međunarodni aerodromi

Priključke na međunarodnu mrežu leta imaju sljedeći aerodromi


Između aerodroma postoji svakodnevni domaći saobraćaj.

Važna napomena: od 31. siječanj 2014. gidine važe promjenjene EU-mjere sigurnosit za ručni prtljag za sve letove sa aerodroma unutar Evropske unije kao i iz Islanda, Norveške i Švajcarske.

Centralna služba informacija za letove: T.: +43 1 7007 22233

Vienna Airport-Shuttle-Service

City Airport Train CAT spaja u vremenu od samo 16 minuta Bečki aerodrom sa centrom grada (željeznička stanica Beč centar): Vozni redovi

Na City Air terminalu željezničke stanice Beč-centar stoje na raspolaganju 4 šaltera za čekiranje. Pored toga stoje 4 automata za čekiranje prtljaga i jedan automat za ručni prtljag. Prtljag možete da čekirate do 75 minuta prije polijetanja ili već dan prije polijetanja i pri tome dobivate Vašu kartu. Pažnja: radi povećanih mjera predostrožnosti letovi za Ameriku ne mogu se čekirati u Beč-centru.

Autobusi saobraćaju između Aerodroma i Zapadne željezničke stanice, Schwedenplatz i Kagran. Vozne redove i tarife (Vienna Airport Lines ) Bečkog aerodroma neći ćete na Stranica Aerodroma Beč , kao i informacije o vezama sa S-Bahn, taksijima i Shuttle-servisu.

link ka temi:

 
Austrian Airlines
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA