Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Lennot

lentokone © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Wien-Schwechatin (Wienin kansainvälinen lentokenttä), Grazin, Innsbruckin, Klagenfurtin, Linzin ja Salzburgin lentokentät hoitavat sekä kotimaista että kansainvälistä lentoliikennettä. Lisätietoja lennoista löydätte tältä sivulta.

Austrian Airlines on Itävallan suurin lentoyhtiö, jolla on maailmanlaajuinen reittiverkosto noin 130 kohteeseen. Keski- ja Itä-Euroopassa reittiverkosto on erityisen tiheä. Austrian Airlines kuuluu Lufthansa-konserniin ja se on Star Alliance jäsen.

Lentoyhteydet

Tietoja lentoyhteyksistä ja lennoista
Lentojen haku ja varaukset

Kansainväliset lennot ja lentokentät

Kansainväliset lentokentät:

Näiltä lentokentiltä lennetään päivittäin myös kotimaanlentoja kaikkialle Itävaltaan.

Huomioi:
Uudet käsimatkatavaroita koskevat vaatimukset (englanniksi) astuivat voimaan 31. tammikuu 2014 ja koskevat kaikkia lentoja (mukaan lukien jatkolennot), EU-maiden, Islannin, Norjan ja Sveitsin lentokentiltä.

Tietoa lennoista: +43 1 7007 22233

Wienin lentokentän liikenneyhteydet 

City Airport Train CAT –junalla matka lentokentältä Wienin keskustaan kestää vain noin 16 minuuttia (Wien Mitte rautatieasemalle): CAT aikataulu (englanniksi)

City Air Terminalissa Wienin päärautatieasemalla on neljä check-in -tiskiä sekä 4 automaattista check-in-päätettä matkatavaroita varten ja yksi käsimatkatavaroita varten. Voit kirjata matkatavarat lennolle 75 minuuttia ennen lähtöä tai vaikkapa edellisenä iltana ja saat välittömästi matkatavarakortin. Huomaa: tiukentuneiden turvallisuusvaatimusten vuoksi Yhdysvaltoihin suuntautuville lennoille ei voi rekisteröityä rautatieasemalla.

Lentokentältä on myös linja-autoyhteydet Westbahnhofille, Schwedenplatzille ja Kagran. Aikataulut ja hinnat Vienna Airport Lines -reiteillä löytyvät Wienin kansainvälisen lentokenttän sivuilta (englanniksi) ja sivuilla on myös tietoa junayhteyksistä, takseista, autonvuokrauksesta ja muista liikenneyhteyksistä.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Austrian Airlines
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA