Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Savjeti za one koji putuju zrakoplovom

Avion odozdo © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

Zračne luke Beč-Schwechat, Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz i Salzburg imaju priključak na međunarodnu mrežu leta i između ovih zračnih luka postoje svakodnevne tuzemne veze. Informirajte se o Vašoj zrakoplovnoj vezi.

Austrian Airlines je najveća austrijska zrakoplovna kompanija koja raspolaže mrežom letova diljem svijeta s oko 130 destinacija. Mreža letova je osobito u Srednjoj i Istočnoj Europi veoma gusta. Austrian Airlines je dio koncerna Lufthansa te članica Star Alliance-a.

Servis zrakoplovnih veza

Informirajte se o Vašoj zrakoplovnoj vezi .

Dolazak iz inozemstva/međunarodne zračne luke

Priključke na međunarodnu mrežu leta imaju sljedeće zračne luke


Između ovih zračnih luka postoje svakodnevne tuzemne veze.

Važna napomena: Od 31. siječanj 2014. vrijede promijenjeni EU-Sigurnosni propisi za ručnu prtljagu za sve odlazne i tranzitne letove s EU-zračnih luka kao i s Islanda, Norveške te Švicarske.

Središnje informacije za letove: +43 1 7007 22233

Vienna Airport-Shuttle-Service

City Airport Train CAT povezuje vožnjom trajanja od samo 16 minuta zračnu luku Beč s gradskim centrom (kolodvor Beč centar): Vozni redovi

City Air terminalu kolodvor Beč-centar stoje na raspolaganju 4 Check-In-šaltera. Dodatno stoje pripravna 4 automata za Check-In prtljage i 1 automat za ručnu prtljagu. Svoju prtljagu možete dati čekirati do 75 minuta prije vremena polijetanja ili već pred večer Vašeg leta i dobijete odmah i svoju kartu. Pozor: Letovi za USA zbog povećanih sigurnosnih odredaba ne mogu se čekirati u Beč-centar.

Busovi prometuju između zračne luke i zapadnog kolodvora, Schwedenplatza te Kagran. Vozne redove i tarife Vienna Airport Lines naći ćete na web stranici Zračne luke Beč , isto tako informacije o vezama s gradskom željeznicom, taksijima, automobilima za najam i Shuttle-servisu.

Srodni linkovi

 
Austrian Airlines
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA