Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Tippek repülővel utazóknak

Repülő alulnézetből © photocase.com/roodini

© photocase.com/roodini

A Wien-Schwechat, Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz és Salzburg repülőterek nemzetközi csatlakozással rendelkeznek és ezen repülőterek között naponta belföldi járatok közlekednek. Érdeklődjön az Ön légi összekötettéséről.

Az Austrian Airlines Ausztria legnagyobb légitársasága, mely az egész világba irányuló járathálózatot üzemeltet és mintegy 130 desztinációval rendelkezik. Különösen Közép- és Kelet-Európában nagyon sűrű a járathálózata. Az Austrian Airlines a Lufthansa Csoport partnere, és ezáltal a Star Alliance tagja.

Szolgáltatás a légiösszeköttetésről

Érdeklődjön az Ön légi összeköttetéséről .

Érkezés külföldről / Nemzetközi repülőterek

Nemzetközi csatlakozások az alábbi reptereken vannak

Ezen repülőterek között naponta belföldi járatok közlekednek.

Fontos tudnivaló: 2014. január 31. óta a megváltozott EU kézi csomagokra vonatkozó biztonsági előírások (német nyelven) vannak érvényben minden indulás és átszállás esetében az EU reptereken, valamint Izland, Norvégia és Svájc repterén.

Központi járatinformáció: +43 1 7007 22233

Vienna Airport-Shuttle-Service

A City Airport Train CAT 16 perces menetidővel köti össze Bécs repülőterét a belvárossal (Bahnhof Wien Mitte): Menetrend (angol nyelven)

A City Air Terminal a Bahnhof Wien-Mitte pályaudvaron 4 Check-In pulttal várja az utasokat. Továbbá 4 automata áll rendelkezésre a csomag Check-In és 1 automata a kézipogyássz Check-In számára. A csomagját legkésőbb 75 perccel indulás előtt adhatja fel vagy már az indulást megelőző este, amikor egyúttal megkapja a beszállókártyát is. Figyelem: Az USA-ba induló repülőjáratokra nem lehet Wien-Mitte pályaudvaron jelentkezni a magas fokú biztonsági intézkedések miatt.

Buszok közlekednek a repülőtér és a Westbahnhof, a Schwedenplatz valamint Kagran között. A Vienna Airport Lines menetrendje és díjszabása a bécsi repülőtér honlapján olvasható, ugyanitt további információkat talál a gyorsvasút (S-Bahn), taxi, autóbérlés és shuttle szervíz szolgáltatásokról is.

Linkek a témához

 
Austrian Airlines
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA