Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Julkinen liikenne

laiva merellä © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Itävallassa liikkuminen on helppoa julkisilla liikennevälineillä. Seuraavista linkeistä löytyy tietoa rentouttavaa ja onnistunutta matkustelua varten.

Laivat

Tonavaa pitkin voidaan liikkua laivalla ja lisäksi Itävallan järvillä on sekä reitti- että tilauslaivaliikennettä.
Lisätietoja:


Linja-autot

ÖBB Postbus –linja-autoyhtiö palvelee päivittäin 900 linjalla 30.000 reittiä kaikkialla Itävallassa. Miltei kaikille matkailijoita kiinnostaville alueille pääsee linja-autolla. 

Informaatiota linja-autoverkosta Itävallassa

Taksit

Suuremmissa kaupungeissa taksit noudattava määrättyjä taksoja. Hinta lasketaan kilometrien ja ajan mukaan. Informaatiota takseista Wienissä

Wienistä lentokentälle (matkasta lentokentälle ilmoitettava tilauksen yhteydessä), veloitetaan 10 euron lisämaksu taksin paluumatkaa varten.

Lentokenttätaksit on tarkoitettu ainoastaan lentokentältä saapuville ja sinne suuntaaville matkustajille ja kuljettajat myös noutavat asiakkaat saapuvien lentojen portilta (Vienna Schwechat). Nämä taksit täytyy varata etukäteen ja niillä kiinteä hinta (sisältää matkatavarat) eikä kuljettajan paluumatkasta veloiteta ylimääräistä.

Köysiradat

Köysiratoja on Itävallassa noin 2.900 kappaletta. Lisätietoja Köysiradat ja hissti (englanniksi/saksaksi)
Köysiradat ja muut vastaavat hissit ovat käytössä Itävallassa ja useimmat näistä kuljettavat matkustajia 3.000 metrin korkeuteen.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Köysiratoja Itävallassa
 
Danube River
 
Ship Austria
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA