Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Daljnja prometna sredstva

Brod na moru © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Ako želite upoznati Austriju, onda možete za to izabrati iz mnoštva transportnih sredstava. Informirajte se o daljnjim mogućnostima udobnog i opuštenog putovanja.

Brod

Na Dunavu operiraju različiti ponuđači na različitim dionicama. Osim toga, na austrijskim jezerima nude se linijske i izletne vožnje.


Autobus

ÖBB-Postbus dnevno pokriva s 900 linija oko 30.000 vožnji u Austriji. U skoro sva mjesta relevantna za turizam može se doći busom.

Informacije o prometu autobusa u Austriji

Taksi

Taksiji u velikim gradovima opremljeni su službeno baždarenim taksimetrima. Tarifa se obračunava i prema prijeđenim kilometrima i prema utrošenom vremenu. Informacije o taxijima u Beču

Kod vožnje od Beča do zračne luke (molimo, već prilikom narudžbe tražite "taksi za zračnu luku") za povratnu vožnju taksija uz cijenu vožnje se zaračunava iznos od približno 10 eura.

Airport-taksiji su zasebni taksiji, predviđeni samo za vožnje k i sa zračne luke, koji na zračnoj luci Schwechat čekaju na putnike. Njih je potrebno naručiti unaprijed, i oni obračunavaju fiksnu cijenu (uključujući prtljagu) bez nadoplate za praznu vožnju.

Brdske žičare

U Austriji je u pogonu ravno 2.900 žičara, žičara sa sjedalima i vučnica. . Mnoge od njih voze do visine od 3.000 m.

Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA