Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

További közlekedési eszközök

Hajó a tavon © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Ha fel szeretné fedezni Ausztriát, akkor számos közlekedési eszköz közül választhat. Tájékozódjon a kényelmes és izgalmas utazás további lehetőségeiről.

Hajó

A Dunán több hajózási társaság dolgozik különböző útvonalakon. Ezenkívül az osztrák tavakon is vannak menetrendszerinti járatok és kirándulóhajók is.

Információkat kaphat:


Autóbusz

Az ÖBB-Postbus GmbH 900 távlatban naponta közel 30.000 autóbuszjáratot közlekedtet Ausztriában. Autóbusszal elérhető szinte minden, a turizmus szempontjából fontos helység.

Információk Ausztria autóbuszközlekedéséhez

Taxi

A taxik a nagyobb városokban hitelesített taxiórával vannak felszerelve. A tarifát mind a megtett út, mind az idő alapján számolják. Információk a taxival történő utazáshoz Bécsben

Bécsből a reptérre vezető útnál (kérjük már a rendelésnél "Flughafentaxi"-t rendelni) a taxi viteldíjhoz kb. 10 eurót számolnak hozzá a visszaútra.

Az Airport Taxi sajátos taxi, amely csak a repülőtérre és repülőtérről közlekedik, a schwechati repülőtéren várja az utasokat. Előre kell megrendelni, fix tarifával dolgoznak (beleértve a csomagot is) és nem számítanak fel felárat az üresjáratra.

Hegyi vasútak

Ausztriában kereken 2.900 kötélpálya, libegő és sífelvonó (német nyelven) működik. Közülük sok 3.000 méter magasságig visz fel.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA