Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Alte mijloace de transport

Vapor pe apă © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Dacă doriţi să descoperiţi Austria, puteţi să alegeţi în acest scop o multitudine de mijloace de transport. Informaţi-vă despre alte posibilităţi de a călători relaxaţi şi comod.

Călătoria cu vaporul

Pe Dunăre operează diverşi operatori pe anumite segmente. În plus pe lacurile austriece se oferă curse regulate şi turistice.

Informaţii se pot obţine de la:


Călătoria cu autobuzul

ÖBB Postbus acoperă prin cele 900 linii ale sale, 30.000 curse în toată Austria. Se poate ajunge cu autobuzul în aproape toate locurile relevante din punct de vedere turistic.

Informaţii despre reţeaua de autobuze destinate transportului public din Austria

Călătoria cu taxiul

Taxiurile din marile oraşe sunt prevăzute cu un taxametru verificat metrologic. Tariful se calculează atât după kilometrii parcurşi cât şi după durata călătoriei. Informaţii despre taxiurile din Viena

În cazul deplasărilor de la Viena la aeroport (vă rugăm să cereţi un "taxi de aeroport" atunci când faceţi comanda) se percepe în plus faţă de preţul călătoriei o sumă de circa 10 Euro pentru drumul de întoarcere al taxiului.

Airport-Taxi sunt taxiuri doar pentru cursele spre şi de la aeroport, care aşteaptă călătorii pe aeroportul Schwechat. Ele trebuiesc comandate în avans şi percep o sumă fixă (inclusiv pentru bagaje) fără adaos pentru cursa neocupată.

Călătoria cu telefericul

În Austria sunt circa 2.900 de telecabine, teleferice şi schilifturi în funcţiune. Multe din ele ajung până la înălţimi de 3.000 m.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA