Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Druga prevozna sredstva

Ladja na jezeru © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Če želite odkriti Avstrijo, potem lahko pri tem izbirate med raznoliko ponudbo prevoznih sredstev. Pozanimajte se o nadaljnjih možnostih udobnega in sproščenega potovanja.

Ladijski promet

Na Donavi obratujejo različni ponudniki na različnih odsekih poti. Poleg tega so na avstrijskih jezerih na voljo številne ponudbe linijskih in izletniških voženj.

Informacije dobite pri:


Avtobusni promet

ÖBB-Postbus GmbH nudi avtobusne prevoze na 900 linijah, na katerih dnevno opravi več kot 30.000 prevozov.  Z avtobusom se je mogoče odpeljati v skoraj vse turistično pomembne kraje.

Informacije o javnem avtobusnem prometu v Avstriji

Taksi

Taksiji v večjih mestih so opremljeni z uradno umerjenimi taksimetri. Tarifa se obračunava glede na prevožene kilometre in čas. Taksi prevozi na Dunaju

Za vožnje od Dunaja do letališča (prosimo, da že ob naročilu zahtevate "letališki taksi") se za povratno vožnjo taksija ceni prevoza prišteje še znesek v višini cca. 10 €.

Letališki taksiji so posebni taksiji, ki so predvideni izključno za vožnjo do in z letališča ter na letališču Schwechat čakajo na svoje goste. Naročiti jih je potrebno v naprej, njihova cena pa je fiksna (vklj. s prtljago) brez dodatka za prazno povratno vožnjo.

Gorske žičnice

V Avstriji obratuje okoli 2.900 žičnic, sedežnic in vlečnic. . Številne med njimi vozijo vse do nadmorske višine 3.000 m.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA