Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Ostala prevozna sredstva

Brod na jezeru © photocase.com/krockenmitte

© photocase.com/krockenmitte

Ako želite da otkrijete Austriju, u te svrhe možete da izaberete jedno od mnogih ponuđenih transportnih sredstava. Informišite se o drugim mogućnostima udobnog i relaksirajućeg putovanja.

Brod

Na Dunavu saobraćaju različiti prevoznici na različitim deonicama. Osim toga, na austrijskim jezerima postoji ponuda linijskih i izletničkih brodova.

Informacije se mogu dobiti od sledećih agencija:


Autobus

ÖBB Postbus GmbH sa 900 linija pokriva oko 30.000 pravaca širom Austrije. Almost every area of interest to tourists is easy to get to by bus.

Informacije o javnom prevozu autobusom u Austriji

Taksi prevoz

Taksi vozila u većim gradovima opremljena su zvanično baždarenim taksimetrom. Cena se obračunava po kilometru i vremenu vožnje. Informacije o taksi prevozu u Beču

Za vožnju od Beča do aerodroma (prilikom naručivanja taksi vozila treba tražiti „aerodromski“ taksi) doplaćuje se oko 10,00 EUR za povratak taksija.

Aerodromska taksi vozila su posebna vozila isključivo predviđena za vožnje ka i od aerodroma, koja čekaju stranke na aerodromu Švehat (Schwechat). Moraju se naručiti unapred, a obračunavaju fiksnu cenu (uključujući i prtljag) bez doplate za povratnu vožnju.

Žičare

U Austriji ima blizu 2.900 žičara s kabinama, sedežnica i liftova za vuču skijaša , koje su u funkciji. Mnoge od njih voze i do 3.000 m.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA