Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Kansainvälinen valaistusteollisuus tapaa Itävallan Bregenzissä

2016.02.16

Valaistusteollisuuden parhaat asiantuntijat kerääntyvät syyskuussa kansainväliseen LED professional Symposium -tapahtumaan Itävallan Bregenziin. Konferenssiesitelmäpyynnöt tulee jättää 19. helmikuuta 2016 mennessä.

LED professional Symposium +Expo 2016 järjestetään Bregenzissä 20.-22. syyskuuta 2016. Huipputason seminaarien, interaktiivisten työpajojen ja paneelikeskustelujen lisäksi yli sata näytteilleasettajaa esittelevät tapahtumassa uusimpia tuotteitaan ja palvelujaan.

Tapahtumaan odotetaan yli 1500 kansainvälistä asiantuntijaa ja päätöksentekijää yleisen, teollisen sekä arkkitehtuurisen valaistuksen aloilta tutustumaan fotoniikka-alan uusimpiin trendeihin. LpS 2016 -tapahtuman ohjelma keskittyy aiheisiin, kuten valaistuksen innovaatiot, älykäs ja yhdistetty valaistus, valaistuksen design ja teknologia, valaistuksen elinikä ja turvallisuus sekä kustannukset ja tuotanto, ja esittelee lisäksi best practice -lähestymistapoja ja -sovelluksia.

Asiantuntijoita ympäri maailman ovat tervetulleita jättämään ehdotuksia seminaareille, joissa kansainväliselle valaistusteollisuudelle esitellään tulevaisuuden valaistusjärjestelmien terävintä kärkeä olevaa tuotekehitystä, innovaatioita ja trendejä - Call for Papers .

Viimeisen muutaman vuoden aikana LpS on kasvanut yhdeksi johtavista kansainvälisistä modernin valaistusteknologian messuista, joita valaistuksen asiantuntijat ja tutkijat eivät voi jättää väliin.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA