Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

A nemzetközi világítástechnika Bregenzben, Ausztriában találkozik

2016.02.16

Szeptemberben összegyűlnek a világítástechnika legfontosabb szakértői a Nemzetközi LED professional Symposium rendezvény keretében Bregenzben, Ausztriában. A konferencia témajavaslatait 2016. február 19-ig lehet beküldeni.

A LED professional Symposium +Expo 2016 – röviden LpS 2016 - 2016. szeptember 20-22. között kerül megrendezésre Bregenzben. Magas színvonalú előadás-sorozatok, interaktív workshopok és kerekasztalbeszélgetések mellett sor kerül egy kiállításra is, melyen több mint 100 gyártó és szolgáltató vesz részt.

Az eseményre több mint 1.500 szakértőt és döntéshozót várnak az általános, ipari és az építészeti világítástechnika területeiről, hogy tájékozódjanak a fotonika legújabb trendjeiről. Az LpS 2016 programpontjaihoz olyan témák társulnak, mint a fényinnovációk, intelligens világítási megoldások, technika & design, élettartam &  biztonság, költségek & előállítás, valamint a gyakorlati alkalmazás bevált koncepciói.

A világ minden tájáról szívesen várják a szakértőket valamint előadástémákat a legújabb fejlesztésekről, a jövő fényrendszereinek innovációiról és trendjeiről, melyeket a nemzetközi világítástechnikai közönségnek prezentálnának – Felhívás .

Az LpS az elmúlt években a modern világítástechnika vezető nemzetközi kongresszusává vált - kötelező alkalom az ipar és a kutatás szakemberei számára.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA