Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Experţi internaţionali din domeniul iluminatului se întâlnesc la Bregenz, Austria

2016.02.16

În septembrie de vor aduna experţi de top din domeniul iluminatului la simpozionul internaţional LED Professional Symposium de la Bregenz, Austria. Prezentările din cadrul conferinţei pot fi depuse până la data de 19 februarie 2016.

LED professional Symposium +Expo 2016 – prescurtat LpS 2016 - va avea loc în perioada 20 - 22 septembrie 2016 la Bregenz, Austria. În afară de prezentări, workshop-uri interactive şi discuţi de pe podium se vor organiza şi expoziţii unde vor expune mai mult de 100 producători şi ofertanţi de servicii de sisteme de iluminat.

Mai mult de 1.500 experţi internaţionali şi persoane de decizie din domeniul iluminatului general, industrial şi arhitectural sunt aşteptate la eveniment pentru a se informa despre cele mai noi orientări din industria fotonică. Printre subiectele de interes ce vor fi dezbătute se numără inovaţiile în iluminat, soluţii de iluminat acţionate inteligent, tehnică & design, durata de viaţă & securitatea, costuri & producţie, precum şi concepte din practică şi aplicaţie.

Experţi din întreaga lume sunt invitaţi să depună propuneri de teme ce vor fi prezentate despre cele mai noi dezvoltări din domeniu, în scopul dezbaterii lor în cadrul evenimentului – Call for Papers .

Evenimentul LpS s-a dezvoltat în ultimii ani devenind unul dintre cele mai importante congrese din domeniul tehnologiilor moderne de iluminat - un loc obligatori de intâlnire pentru specialişti din industrie şi cercetare.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA