Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Srečanje mednarodnih strokovnjakov s področja razsvetljave v Bregenzu

2016.02.22

Septembra se bodo v Bregenzu v Avstriji na mednarodnem simpoziju LED professional Symposium srečali strokovnjaki s področja razsvetljave.

Dogodek LED professional Symposium +Expo 2016 (na kratko LpS 2016) bo potekal od 20. do 22. septembra 2016 v Bregenzu. Poleg visoko kakovostnih predavanj, interaktivnih delavnic in podijskih diskusij se bo odvijal tudi strokovni sejem, na katerem se bo predstavilo več kot 100 proizvajalcev in ponudnikov storitev.

Organizatorji pričakujejo udeležbo več kot 1.500 mednarodnih strokovnjakov in odločevalcev s področja splošne, industrijske in arhitekturne razsvetljave, da se seznanijo z najnovejšimi trendi na področju fotonike. V ospredju simpozija bodo teme kot so inovacije, pametne svetlobne rešitve, tehnika in dizajn, trajnost in varnost, stroški in proizvodnja ter preizkušeni koncepti iz prakse.

Strokovnjaki iz celega sveta so vabljeni, da oddajo svoje študije in mednarodni stroki predstavijo smernice na področju razvoja, inovacij in trendov prihodnosti – Call for Papers .

Dogodek se je v preteklih letih uveljavil kot eden vodilnih mednarodnih kongresnih sejmov na področju sodobne tehnologije razsvetljave, tako da ga strokovnjaki iz industrije in raziskav ne smete zamuditi.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA