Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Grow East Congress: o placă turnantă pentru concepte şi idei inovative

2016.03.14

Congresul de la Viena deschide firmelor cu focus pe Europa Centrală şi de Est drumuri noi pentru a putea creşte şi pentru a-şi întări poziţia pe piaţă. 

În ziua de 17 martie 2016 va avea loc al şapte-la congres 7. Grow East Congress  cu tema "Winning Business concepts in turbulent times in Central & Eastern Europe“, la sediul Camerei Economice a Austriei. Evenimentul se defineşte ca o platformă destinată schimburilor de idei şi experienţe între personalul de conducere al firmelor, între antreprenori şi între institutute de cercetare din Europa Centrală şi de Est (CEE)

Congresul oferă o perspectivă practică şi ştiinţifică asupra actualelor dezvoltări din această regiune şi prezintă provocările cu care se confruntă firmele atunci când doresc să-şi extindă angajamentele în Europa Centrală şi de Est sau doresc să-şi întărească poziţia pe această piaţă.  

Top manageri şi consultanţi din domeniile branding, retail, marketing, distribuţie, bancar şi financiar, precum şi din Industry/b2b/IT din diferite regiuni şi zone îşi vor prezenta strategiile de piaţă şi de marketing. În afară de acestea se vor prezenta şi proiecte de cercetare universitară. 

Links pe teme asemănătoare

 
7th Grow East Congress
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA