Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Viena ca hub al scenei internaţionale a construcţiilor din lemn 

2016.03.10

Cea mai mare conferinţă dedicată construcţiilor din lemn, World Conference on Timber Engineering se va desfăşura în august în capitala Austriei Federale. 

Who-is-who al scenei internaţionale a construcţiilor din lemn va avea loc din 22 până în 25 august 2016 la World Conference on Timber Engineering (WCTE) din Viena. Conferinţa din acest an este organizată de Universitatea Tehnică din Viena. Industria lemnului din Austria va fi prezentată ca un partener dinamic la export de talie internaţională. 

WCTE are loc la fiecare doi ani în diferite colţuri ale lumii şi este organizată de ţări cu tradiţie îndelungată în industria lemnului care au şi un background academic excepţional. Ea reprezintă unul dintre cele mai importante şi renumite evenimente internaţionale pentru construcţiile şi materialele din lemn şi pentru designul construcţiilor şi atrage experţi din toată lumea.

Sunt aşteptaţi să participe la Viena peste 1.300 ingineri din construcţia lemnului, producători, arhitecţi, consultanţi, antreprenori, dezvoltatori de proiect, precum şi reprezentanţi ai scenei ştiinţifice şi cercetători. Conferinţa este o platformă de discuţii şi prezentări despre trendurile tehnice şi din arhitectură în construcţiile din lemn. Participanţii au de asemenea posibilitatea de a se prezenta în faţa publicului de specialitate. 

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA