Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Naţiunile Unite au încredere în Serviciul Meteorologic AustriaC

2016.03.17

UBIMET a fost ales ca ofertant pentru serviciile meteorologice şi infrastructură în ţările dezvoltate pentru Naţiunile Unite.

Prognozele sigure ale Serviciului Meteorologic UBIMET sunt solicitate la nivel mondial! Astfel austriecii au fost aleşi ca unicii ofertanţi oficiali de astfel de servicii pentru Naţiunile Unite. UBIMET a câştigat o licitaţie a United Nations Development Programme (UNDP) şi va deveni pe viitor unicul ofertant de servicii de avertizare meteorologice şi hidrologice pentru ţările dezvoltate.

În cadrul contractului pe perioadă nedeterminată UBIMET va sprijini şi ofertanţii de servicii meteorologice din alte zone precum Africa. Vor fi livrate infrastructuri pentru staţiile meteorologice precum şi sisteme de prognoză pentru anticiparea pe termen scurt a furtunilor. Contractul prevede şi întreţinerea, trainingul şi dezvoltarea de soft.   

UBIMET este un ofertant global de top de sisteme de prognoză, ştiri şi servicii conforme cerinţelor clienţilor. Pe serverele UBIMET sunt stocate date curente ale 26.000 de staţii meteorologice, date furnizate de sateliţi, radare şi staţii meteo pentru a fi interpretate de experţi. Prin aceasta UBIMET - care are 400 angajaţi şi filiale în Europa, SUA şi Australia - dispune de cea mai impresionantă bază de date necesară pentru elaborarea prognozei meteo la nivel internaţional.


Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA