Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

iconvienna 2016 – 12. Európai Gazdasági és Befektetői Fórum: "Az innovatív vállalkozások Nemzetközi Találkozója" - Bécs, 2016. április 20-22.

2016.03.23

Bécs immár 12. alkalommal biztosít helyszínt a nemzetközi projektek találkozójához. Az iconvienna egy exkluzív networking-rendezvény, melynek résztvevői a politika, gazdaság, tudomány, nemzetközi szervezetek valamint a diplomácia legfontosabb döntéshozói és regionális képviselői.

A 2016. április 20. és 22. között megrendezésre kerülő iconvienna 2016 mottója az idei évben „Innovatív vállalkozások“.

Nemzetközi szakértők és döntéshozók az energetika, szállítás, technológia, pénzügyek, kutatás, tanácsadás valamint a politika területéről megvitatják a legújabb befektetési stratégiákat, innovatív projekteket valamint a vállalkozói kezdeményezéseket a következő témákban:

  • A “Digitális Európa” innovációi (Tárgyak internete, Big Data, ICT-stratégia)
  • Városok, melyek az innovatív vállalkozások  központjai - Bécs példáján keresztül
     (City 4.0, Open Innovation, Internetes vállalkozások, innovációs központok)
  • Infrastruktúra-innovációk az európai régiók fenntartható fejlődése érdekében
  • Alternatív finanszírozási források az innovatív vállalkozások számára.


Április 20-án harmadik alkalommal kerül megrendezésre az iconvienna fiatal vezetőknek szóló fóruma, a youLEAD .  Ez a rendezvény lehetőséget nyújt a közép- és kelet-európai fiatal vállalkozók és vezetők, valamint a jövő reménysége számára, hogy kapcsolatba kerüljenek egymással. A találkozó célja továbbá, hogy a jövőt érintő kérdésekhez - idén "Alakítsuk a jövőt az innovatív vállalkozások segítségével" mottó alatt - ötleteket dolgozzanak ki.

További információkért az iconvienna 2016-hoz, a regisztriációhoz illetve a rendezvény programjához látogasson el a szervezők honlapjára: http://www.icon-vienna.net/

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA