Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

iconvienna 2016 – 12. evropski poslovni in investicijski forum: „International Summit on Innovative Entrepreneurship“, 20.-22. april 2016, Dunaj

2016.03.23

Dunaj bo letos že dvanajstič shajališče mednarodnega projektnega sodelovanja. iconvienna 2016 je ekskluzivna tridnevna prireditev, namenjena mreženju, na kateri se zberejo regionalni predstavniki in odločevalci s področja politike, gospodarstva ter znanosti, diplomati in predstavniki mednarodnih organizacij.

iconvienna 2016 bo potekala med 20. in 22. aprilom, osrednja tema pa bo “Inovativno podjetništvo”.

Mednarodni strokovnjaki in odločevalci s področja energetike, transporta, tehnologije, financ, raziskav, svetovanja in politike bodo razpravljali o aktualnih naložbenih strategijah, inovativnih projektih ter podjetniških iniciativah s poudarkom na naslednjih temah:

  • Inovacije za “digitalno Evropo” (internet stvari (IoT), Big Data, strategije IKT)
  • Mesto kot lokacija inovativnega podjetništva – predstavitev na primeru Dunaja (City 4.0, Open Innovation, Internet Factories, inovacijski centri)
  • Inovacije na področju infrastrukture za trajnostni razvoj evropskih regij
  • Alternativne oblike financiranja za inovativno podjetništvo


Poleg tega bo 20. aprila zdaj že tretjič po vrsti potekal iconvienna young leaders dialogue youLEAD . Dogodek nudi mladim podjetnikom in mladim potencialom iz Srednje in Vzhodne Evrope odlično priložnost za mreženje. Istočasno bi naj bila izoblikovana skupna stališča o nekaterih najpomembnejših temah prihodnosti. Letošnja osrednja tema bo „Create the future through innovative entrepreneurship”.

Več informacij o dogodku iconvienna 2016, programu in prijavi je na voljo na uradni spletni strani organizatorja: http://www.icon-vienna.net/

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA