Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Austria doreşte să aducă Euroskills 2020 la ea în ţară

2016.03.24

Pregătirile pentru EuroSkills 2020 sunt pe ultima sută de metri. Decizia va fi luată în ziua de 20 aprilie la Göteborg, Suedia.

Formarea profesională reprezintă în Austria una dintre priorităţi, astfel încât competiţiile europene pe teme profesionale EuroSkills sunt de real interes. Austria are şanse mari ca această competiţie să aibă loc la Graz în anul 2020 - decizia finală va fi luată de juriu în ziua de 20 aprilie. În afară de Graz - al doilea mare oraş al Austriei - în competiţie se mai află şi Helsinki, capitala Norvegiei.

Scopul Graz-ului este de a primi tinerii europeni cu braţele deschise şi în acelaşi timp, de a poziţiona pe viitor Austria ca o excelentă locaţie economică şi de dezvoltare profesională pe plan internaţional.

De mai mult de 50 ani Austria participă la competiţii internaţionale pe tema competenţelor profesionale şi oferă posibilitatea tinerilor specialişti să-şi cunoască potenţialul în cadrul unei competiţii internaţionale - şi asta cu mare succes. Astfel, la acest capitol Austria se poziţionează în fruntea clasamentului pe naţiuni.

EuroSkills este o competiţie internaţională pe teme profesionale care are ca scop evaluarea învăţământului din Europa. Pe lângă un program vast de seminarii şi conferinţe, competiţia la care participă aprox. 500 tineri reprezintă centrul de interes.

Acest an EuroSkills va avea loc la Göteborg (Suedia), iar în 2018 la Budapesta (Ungaria).

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA