Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Sisteme de urgenţă pentru deplasările în interes de afaceri sau turistic

2016.03.29

Transmiterele Search & Rescue pentru deplasările în interes de afaceri sau turistic produse de specialişti electronişti ai FT-TEC Electronics au cerere la nivel mondial.

Înecul este conform rapoartelor furnizate de World Health Organisation (WHO) a doua cauză de deces după accidentele rutiere. Cele mai multe accidente în apă se petrec lângă mal sau în apropierea bărcilor. Prin urmare, în anul 2000 a fost conceput de International Maritime Organisation (IMO) sistemul de comunicaţie AIS. Sistemul Search and Rescue-System SEAANGEL al  FT-TEC Electronics GmbH foloseşte - ca şi celelalte produse inovatoare austriece - un AIS Standard şi creşte astfel simţitor şansele de supravieţuire. Semnalele pot fi recepţionate şi localizate de alte ambarcaţiuni care sunt racordate la sistemul AIS. 

FT-TEC Electronics dezvoltă şi produce printre altele şi sisteme de urgenţă inovatoare utilizate în deplasarea în interes de serviciu sau turistic.Aceste produse de calitate realizate în Austria se exportă la nivel mondial. Cu transmiterul SEAANGEL AIS Search & Rescue Transmitter - un aparat de siguranţă mobil utiliazt în spaţiul maritim - specialiştii ăn electronică  au atras un premiu naţional pentru inovaţie.

Datorită dezvoltării transmiterelor sistemul de urgenţă şi salvare poate fi utilizat în egală măsură de bărcile, colacele, sau alte instrumente de salvare: astfel primul aparat de acest gen poate fi considerat o inovaţie pe piaţă. Sistemul compact AIS FLARE - un emiţător de mici dimensiuni 62 x 41 x 29 mm - poate fi localizat până la 10 mile marine şi poate fi amplasat în veste sau în alte instrumente de salvare. Iar pentru marinarii care nu au propriile ambarcaţiuni, sistemul de recepţie MOBILE AIS - un stick USB care funcţionează pe bază de baterii - reprezintă soluţia ideală. El transmite datele AIS prin WIFI şi are o autonomie de până la 20 ore.


Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA