Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

A Greiner-Csoport továbbra is növekedési pályán

2016.06.24

A műanyagfeldolgozással foglalkozó cég elsősorban a diverzifikációra, innovációra és globalizációra koncentrál. Céljai között szerepel az új piacokon történő megjelenés valamint az ausztriai piaci pozíció megerősítése egyaránt.

Rendkívül jól megy az üzlet a Greiner  osztrák műanyagfeldolgozó vállalatnak. A 2015-ös üzleti évben a Greiner-csoport - mely összesen 9.109 munkatársat foglalkoztat a világ 29 országában található 134 telephelyén - +9%-kal tudta növelni a konszern árbevételét, mely ennek köszönhetően 1,4 milliárd euróra nőtt. A cég új piacokon jelent meg és bővítette telephelyeinek számát.

Greiner Packaging többségi tulajdonrészt szerzett egy török csomagolóipari vállalatban és ezzel Törökországban piacvezető gyártó lett a tejtermékek műanyagcsomagolásának gyártásában. A cég Brazíliában is növekszik. A Greiner Bio-One az ottani telephelyének és termelési kapacitásának bővítésével szeretne hosszútávon megfelelni a helyben termelt orvostechnikai biztonsági termékek iránt megnövekedett keresletnek.

2016-ban is mutatkoznak az expanzió jegyei: az idei évben közel 120 millió euró áll rendelkezésre a vállalatnak a beruházásokra. A Greiner Bio-One disztribúciós képviseletet nyit Törökországban és Olaszországban. Indiában a Greiner Packaging egy Joint Venture véglegesítése előtt áll, mivel a tejtermékek legnagyobb felvevőpiacának számító országban jelentős potenciál rejlik a csomagolóiparban. Mexikóban és Kínában a Greiner Perfoam jelenleg is Joint-Venture-Partnert keres.

A Greiner Holding AG-nak összesen 5 operatív ágazata van: a Greiner Packaging, a Greiner Bio-One, a Greiner Foam, a Greiner Perfoam valamint a Greiner Tool.Tec. A konszern a legnagyobb habgyártók és műanyagfeldolgozók közé tartozik a csomagoló-, bútor-, sport- és autóipar valamint az orvostechnika és a gyógyszerészet területén. Ezen kívül a Greiner az egyik vezető extruder szerszám- és gépgyártó.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA