Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Grupul Grainer este în continuare în plină expansiune

2016.06.24

Prelucrătorul de mase plastice Grainer pariază pe diversificare, inovaţie şi globalizare. Odată cu atragerea de noi pieţe activitatea sediului central din Austria capătă noi valenţe.

Afacerile prelucrătorului de mase plastice austriac Greiner merg foarte bine. În anul financiar 2015 grupul Grainer - care la nivel mondial are 9.1098 colaboratori şi îşi desfăşoară activitatea în 134 sedii din 29 ţări - şi-a crescut cifra de afaceri la nivel de concern cu 9% ajungând la valoarea de 1,4 mld. euro. Au fost atrase noi pieţe şi s-au deschis noi locaţii. Astfel Greiner Packaging a achiziţionat pachetul majoritar al unei firme de producţie de ambalaje din Turcia devenind astfel cel mai mare producător de ambalaje din plastic dur pentru produsele lactate din Turcia. Firma s-a extins şi în Brazilia. Acolo firma a demarat producţia Greiner Bio-One răspunzând astfel cererii de produse medicale dezvoltate pe plan local pe termen lung.

Şi în 2016 sunt semne de expansiune: anul acesta se prevăd investiţii de ca.120 mil. euro. Greiner Bio-One va deschide sucursale în Turcia şi Italia. În India este pe cale să se încheie un joint venture deoarece cea mai mare piaţă de desfacere actuală la nivel mondial de produse lactate are un potenţial foarte ridicat în domeniul ambalajelor. În Mexic şi în China Greiner Perfoam este în căutarea unui partener joint venture.

Greiner Holding AG îşi desfăşoară activitatea în 5 domenii: Greiner Packaging, Greiner Bio-One, Greiner Foam, Greiner Perfoam şi Greiner Tool.Tec. Concernul se numără printre lideri în producţia de spume poliuretanice şi în prelucrarea maselor plastice pentru industrii precum ambalaje, mobilă, sport, automobile, tehnică medicală şi farmacie. Mai mult decât atât Grainer este unul dintre liderii producători de scule pentru extrudare şi maşini pentru construcţia de echipamente.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA