Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Gazdasági adatok Ausztriáról

2016.06.30

Statisztikai évkönyv 2016 - a Osztrák Gazdasági Kamara évente megjelenő kiadványa betekintést nyújt Ausztria legfontosabb és legfrissebb gazdasági adataiba.

A Statisztikai évkönyv összefoglalja az elmúlt év legfontosabb gazdasági adatainak változását az elmúlt évben. A kiadvány emelett bemutatja a közép- és hosszútávú trendeket, valamint a lényegesebb adatok nemzetközi összehasonlítását is.

Az osztrák gazdaság szerkezetét és fejlődését bemutató kiválasztott statisztikákat tartalmazó alapművet az Osztrák Gazdasági Kamara ingyenesen elérhetővé teszi.

A 2016. évi Statisztikai évkönyv többek között érdekes táblázatokat és diagramokat, nemzetközi áttekintéseket és összehasonlításokat, hasznos adatokat a nemzeti számlákhoz, a lakossághoz, munkaerőpiachoz, iparágakhoz, vállalati struktúrához, külkereskedelemhez és még számos más érdekességet tartalmaz.

Hogy a legfrissebb adatok lehetőleg a legteljesebb körben rendelkezésre álljanak, a kiadvány minden év májusában jelenik meg. A publikáció nemzetközi összehasonlításai szintén a legfrisebb adatokon és elemzéseken alapszanak.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA