Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

6-та Конференция за Дунавския регион: 13 септември 2016г. във Виена, Австрия

2016.07.04

ADVANTAGE AUSTRIA организира в рамките на 6-тата Конференция за Дунавския регион международен форум за коопериране за доставчици и клиенти на логистични решения за автомобилната и хранително-вкусовата промишленост.

Във вторник 13 септември 2016г. експерти ще информират за актуалното развитие и предизвикателствата пред европейските транспортни маршрути. В центъра на конференцията ще бъдат темите за граничния контрол и времето за изчакване в ЕС, както и интермодалния транспорт в Дунавския регион. Панелът „Финансови въпроси & проекти“ от своя страна ще се занимава със субсидии, данъци и инфраструктурни проекти.

След приключване на докладите ще има възможност за B2B срещи както с представители на компании, така и с други институции от целия Дунавски регион.

За участие във форума, както и за B2B срещите е необходима регистрация на интернет страницата.

Международният форум за коопериране е насочен към предприятия от автомобилната и хранително-вкусовата промишленост в Дунавския регион, както и към доставчици на логистични решения, които развиват дейност на произволно място във веригата на доставки при хранително-вкусовата и автомобилната индустрия.

Допълнителна информация за форума за коопериране като например начин на регистрация, програма, онлайн определяне на срещи (B2B срещи) и др. предлага интернет страницата на събитието (на английски език) www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Събитието ще се състои на 13 септември 2016г. в Стопанска камара Австрия, Виеднер Хауптщрасе 63, 1045 Виена, Австрия. Езикът на конференцията е английски.

Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA