Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

6. Duna-Régió Konferencia: 2016. szeptember 13., Bécs, Ausztria

2016.07.04

Az ADVANTAGE AUSTRIA a 6. Duna-Régió Konferencia keretében nemzetközi kooperációs fórumot szervez az autó- és élelmiszeripari logisztikai megoldások szolgáltatóinak és ügyfeleinek.

2016. szeptember 13-án, kedden a téma szakértői tájékoztatják a résztvevőket az európai szállítmányozással kapcsolatos aktuális fejlesztésekről és kihívásokról. A középpontban természetesen az EU-n belüli határellenőrzések és a várakozási idők megnövekedése, valamint a Duna-Régió intermodiális közlekedése állnak. A "pénzügyi kérdések és projektek" panelbeszélgetés a támogatásokkal, adókkal és infrastruktúra-projektekkel foglalkozik.

Az előadásokat követően lehetőség nyílik B2B-beszélgetések folytatására a vállalatok képviselőivel és más intézményekkel az egész Duna-Régióból.

A rendezvényen való részvételhez és a B2B-beszélgetésekhez a rendezvény honlapján lehet regisztrálni .

A nemzetközi kopperációs fórum elsősorban a Duna-Régió autó- és élelmiszeripari vállalatait  és a logisztikai megoldások szolgáltatóit célozza meg, melyek az autó- és élelmiszeripar szállítási láncában részt vesznek.

További információk a kooperációs fórumhoz, a regisztrációhoz, a programról valamint az online időpont-egyeztetéshez (B2B-találkozók) a rendezvény honlapján találhatók (angol nyelven):  www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Az esemény 2016. szeptember 13-án kerül megrendezésre az Osztrák Gazdasági Kamara épületében (Wiedner Hauptsraße 63, Bécs, Ausztria). A konferencia nyelve angol.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA