Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

A 6-a conferinţă pentru ţările din spaţiul dunărean:12 septembrie 2016, Viena, Austria

2016.07.04

ADVANTAGE AUSTRIA organizează în cadrul celei de-a 6 conferinţe dedicată ţărilor din spaţiul dunărean, un forum internaţional de cooperare pentru furnizori şi clienţi de soluţii logistice din industria automobilistică şi cea alimentară.

În ziua de joi 13 septembrie 2016 experţii vor informa participanţii despre dezvoltările şi provocările actuale din domeniul transportului rutier european. Accentul se va pune pe controlul şi timpul de aşteptare la graniţele dintre statele UE precum şi pe transportul intermodal din spaţiul dunărean. Panelul "Întrebări despre finanţe & proiecte" se va concentra asupra subvenţiilor, impozitelor şi proiectelor de infrastructură.

La finalul prezentărilor există posibilitatea discuţiilor B2B cu reprezentanţii companiilor şi cu alte instituţii din tot spaţiul dunărean.

Pentru participarea la eveniment cât şi pentru discuţiile individuale este obligatorie înregistrarea online .

Forumul internaţional de cooperare se adresează companiilor din industria automobilistică şi cea alimentară din spaţiul dunărean precum şi ofertanţilor de soluţii logistice implicaţi în lanţul de aproviziionare şi distribuţie ale industriei alimentare şi cea de băuturi.

Mai multe informaţii despre forumul de cooperare, posibilităţi de înregistrare, program, programări online ale discuţiilor individuale (B2B) vă oferă pagina de web a evenimentului www.b2match.eu/donauraumlogistik2016(în limba engleză).

Evenimentul are loc în ziua de 13 septembrie 2016 la sediul Camerei Economice a Austriei, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Viena, Austria. Limba de desfăşurare a evenimentului este engleza.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA