Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

6. Podonavska konferenca: 13. september 2016, Dunaj

2016.07.04

ADVANTAGE AUSTRIA v sklopu 6. Podonavske konference organizira mednarodni posvetovalni forum za dobavitelje in partnerje, ki delujejo na področju logistike, povezane z avtomobilsko in živilsko industrijo.

V torek, 13. septembra 2016, bodo strokovnjaki spregovorili o aktualnih razvojnih smernicah in izzivih na evropskih transportnih poteh. Osrednje teme bodo mejne kontrole in čakalne dobe v EU ter intermodalni promet na območju Podonavske regije. V sklopu panela z naslovom »Finančna vprašanja in projekti« bodo predstavljene informacije o subvencijah, davkih in infrastrukturnih projektih.

Po predavanjih se bo možno udeležiti B2B pogovorov s predstavniki podjetij in drugih institucij z območja Podonavske regije.  

Za udeležbo na tem dogodku je potrebna registracija na spletni strani.

Mednarodni posvetovalni forum je namenjen podjetjem avtomobilske in živilske industrije iz območja Podonavske regije, ter logističnim podjetjem, ki so dejavna na omenjenih področjih.  

Vse nadaljnje informacije povezane s posvetovalnim forumom, registracijo, programom ter spletno rezervacijo terminov (B2B srečanj), najdete na spletni strani www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .  

Dogodek bo potekal 13. septembra 2016 v prostorih avstrijske gospodarske zbornice, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Dunaj. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku. 

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA