Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

„Born Global Champions“: premiu pentru startup - urile austriece

2016.07.08

Au fost premiate 55 firme nou înfiinţate care au aderat de la început la o strategie de internaţionalizare.

În ziua de 21 iunie 2016 Camera Economică a Austriei (WKÖ) a premiat un număr de 55 firme nou înfiinţate acordându-le distincţia „Born Global Champions“. Premiile au fost acordate firmelor noi înfiinţate (după anul 2010) care au fost de la început active pe pieţele internaţionale, care oferă produse şi servicii inovative şi au crescut rapid pe pieţele internaţionale.

Câteva dintre aceste firme care au fost premiate de Preşedintele Camerei Economice, Christoph Leitl și de Secretarul de Stat, dl. Harald Mahrer au ceva în comun: sunt curajoase, înțeleg piața globală ca fiind propria lor piață și au înregistrat și succese.

Mai multe informații despre premierea din acest an a „Born Global Champions“ vă oferă publicația în limba engleză FRESH VIEW FRESH VIEW Special edition: Austria’s Born Global Champions II [pdf, 3,270.9kb]

Downloads pe teme asemănătoare

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA