Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Priznanje „Born Global Champions“ za avstrijska startup podjetja

2016.07.08

Avstrijska gospodarska zbornica se je priklonila izjemnim avstrijskim mladim podjetjem, ki so že kmalu po ustanovitvi začela svojo strategijo internacionalizacije ter se uspešno podala na mednarodni trg.

Nagrado „Born Global Champions“ je Avstrijska gospodarska zbornica (WKO) podelila 21. junija 2016 skupno 55 mladim, inovativnim avstrijskim podjetjem. Gre za podjetja, ki so bila ustanovljena od leta 2010 naprej in nudijo inovativne produkte oziroma storitve ter se že od samega začetka usmerjajo na mednarodni trg.

Podjetjem, ki so nagrado prejela iz rok predsednika Avstrijske gospodarske zbornice Christopha Leitla in državnega sekretarja v avstrijskem gospodarskem ministrstvu Haralda Mahrerja, je skupno še nekaj: so pogumna, odprta, drzna, simbolizirajo duh časa, postavljajo smernice – in beležijo mednarodne uspehe.  

Več informacij o avstrijskih „Born Global Champions“ in možnostih sodelovanja z njimi najdete v posebni izdaji publikacije FRESH VIEW:FRESH VIEW Special edition: Austria’s Born Global Champions II [pdf, 3,270.9kb]

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA