Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Meждународна награда за ADVANTAGE AUSTRIA

2017.01.04

По време на световната конференция на организациите за насърчаване на търговията външноикономическият отдел при Стопанска камара Австрия беше отличен със сребърен медал.

За ADVANTAGE AUSTRIA спечелването на сребърния медал е забележително потвърждение за доказаната ефективност и успешна работа на цялата организация. Външноикономическата организация при Стопанска камара Австрия беше отличена в Маракеш/Мароко в категорията индустриални страни като вицесветовен шампион сред най-добрите Външноикономически организации (Trade Promotion Organisations).

Престижната награда се присъжда от Международния търговски център (ITC) със седалище в Женева, една съвместна институция на Световната търговска организация и ООН. По този начин ADVANTAGE AUSTRIA за пореден път доказва, че отлично съдейства на австрийските компании както при тяхното навлизане, така и пребиваване на чуждите пазари и така допринася съществено за успешния износ на страната. За организацията отличието е същевременно и предизвикателство да продължава по успешния път.

Наградата на Международния търговски център се присъжда на всеки две години. През 2012 г. ADVANTAGE AUSTRIA беше отличена с титлата „Най-добра Външноикономическа организация. През 2016 г. златото бе присъдено на Франция (Business France), в която същевременно ще се проведе и следващата световна конференция на TPO през 2018 г..

Линкове към темата

 
International Trade Centre (ITC)
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA