Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Kansainvälinen tunnustus ADVANTAGE AUSTRIA:lle

2017.01.04

Vienninedistämisorganisaatioiden (TPO) maailmankonferensissa Itävallan keskuskauppakamarin ulkomaankaupan osasto ADVANTAGE AUSTRIA palkittiin hopeamitallilla.

ADVANTAGE AUSTRIA:lle hopeamitalin voitto on merkittävä tunnustus organisaation tuottavasta ja menestyksekkäästä työstä. Itävallan kauppakamarin ulkomaankauppaorganisaatio palkittiin Marrakechissa/Marokossa kategoriassa "Teollisuusmaat"  parhaiden vienninedistämisorganisaatioiden varamaailmamestariksi.

Maineikkaan palkinnon myöntää Genfissä sijaitseva Kansainvälinen kauppakeskus (ITC), joka on Maailman kauppajärjestön (WTO) ja Yhdistyneiden kansakuntien (YK) yhteinen järjestö. Palkinnon saannin myötä ADVANTAGE AUSTRIA todistaa jälleen, että se tukee erinomaisesti itävaltalaisia yrityksiä näiden pyrkiessä ulkomaanmarkkinoille sekä niiden toimiessa ulkomailla ja siten se myötävaikuttaa merkittävästi maan vientimenestykseen. Organisaatiolle palkinnon saanti on samalla toimeksianto jatkaa samaan tapaan tulevaisuudessa.

Kansainvälisen kauppakeskuksen palkinto jaetaan joka toinen vuosi. Vuonna 2012 ADVANTAGE AUSTRIA palkittiin tunnustuksella "paras ulkomaankauppaorganisaatio". Vuonna 2016 kultaa sai Ranska (Business France), joka toimii seuraavan  TPO maailmankonferenssin isäntämaana vuonna 2018.

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Kansainvälinen kauppakeskus (ITC)
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA