Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

NEMZETKÖZI KITÜNTETÉS AZ ADVANTAGE AUSTRIA SZÁMÁRA

2017.01.04

A külkereskedelmi szervezetek (Trade Promotion Organisations - TPO) világkonferenciáján az Osztrák Gazdasági Kamara külkereskedelmi részlege ezüst érmet nyert.

Az ADVANTAGE AUSTRIA számára az ezüst érem a szervezet rendkívüli teljesítményének és sikerének látványos elismerése. Az Osztrák Gazdasági Kamara külkereskedelmi szervezete a marokkói Marrákesben az ipari országok kategóriájában nyerte el a legjobb külkereskedelmi szervezetnek járó második helyet.

A jelentős díjat a genfi székhelyű, illetve a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) és az ENSZ közös szervezete, az International Trade Centre (ITC) ítéli oda. Az ADVANTAGE AUSTRIA ezzel újfent bizonyítja, hogy kiválóan támogatja az osztrák cégek exporttevékenységét és nagyban hozzájárul az ország sikeres külkereskedelméhez. A szervezet számára a kitüntetés ugyanakkor annak visszaigazolása is, hogy folytassa a megkezdett utat.

Az International Trade Centre kitüntetését kétévente ítélik oda. Az ADVANTAGE AUSTRIA 2012-ben a "Legjobb külkereskedelmi szervezet" díjat kapta. Az arany érmet 2016-ban Franciaország (Business France) nyerte, amely egyúttal a következő TPO világkonferencia helyszíne is lesz 2018-ban.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA