Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Distincţie internaţională pentru ADVANTAGE AUSTRIA

2017.01.04

La conferinţa internaţională Trade Promotion Organisations - TPO, Departamentul Economiei Externe din cadrul Camerei Economice a Austriei a fost premiat cu medalia de argint.

Pentru ADVANTAGE AUSTRIA câştigarea medaliei reprezintă încununarea muncii de succes şi performanţei muncă a organizaţiei. Departamentul Economiei Externe din cadrul Camerei Economice a Austriei a fost premiat la Marrakesh în Maroc la categoria ţărilor industrializate fiind aleasă vicecampioană printre toate organizaţiile reprezentative ale economiei externe (Trade Promotion Organisations).

Distincţia înmânată este renumitul premiul oferit deInternational Trade Centre (ITC) cu sediul la Geneva, o entitate constituită din World Trade Organization (WTO) şi ONU. Prin aceasta, ADVANTAGE AUSTRIA a demonstrat încă odată că sprijină efortul firmelor austriece în activitatea lor din afara graniţelor ţării, aducându-şi astfel o contribuţie însemnată în activitatea de export a ţării. Pentru organizaţie, această distincţie reprezintă şi sarcina de a-şi continua drumul de succes de până acum.

Distincţia din partea Trade Centre se acordă o dată la doi ani. În 2012 ADVANTAGE AUSTRIA a primit titlul de "Cea mai bună organizaţie ce reprezintă economia externă". În 2016 distincţia de aur a fost atribuită Franţei (Business France), care la ediţia următoare din 2018 va fi gazda conferinţei internaţionale TPO.Links pe teme asemănătoare

 
International Trade Centre (ITC)
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA