Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Mednarodno priznanje za ADVANTAGE AUSTRIA

2017.01.04

Na svetovni konferenci zunanjetrgovinskih organizacij (Trade Promotion Organisations - TPO) je oddelek za zunanjo trgovino pri Avstrijski gospodarski zbornici prejel srebrno medaljo.

Osvojitev srebrne medalje predstavlja za ADVANTAGE AUSTRIA impresivno potrditev zelo učinkovitega in uspešnega dela. Oddelek za zunanjo trgovino pri Avstrijski gospodarski zbornici je naziv vice prvaka v maroškem Marakešu osvojil v kategoriji industrijskih držav.

Prestižno nagrado podeljuje Mednarodni trgovinski center (ITC) s sedežem v Ženevi, ki je skupna institucija Svetovne trgovinske organizacije (STO) in Organizacije združenih narodov. ADVANTAGE AUSTRIA tako še enkrat več dokazuje, da nudi avstrijskim podjetjem odlično podporo pri njihovem delovanju v tujini, s čimer pomembno prispeva k uspešnosti izvoznega gospodarstva države. Nagrada za organizacijo obenem predstavlja tudi spodbudo za nadaljevanje te uspešne zgodbe.

Mednarodni trgovinski center podeljuje nagrado vsaki dve leti. Leta 2012 je ADVANTAGE AUSTRIA prejela naziv ‘Best Trade Promotion Organization’. Zlato medaljo v letu 2016 je prejela Francija (Business France), ki bo gostila tudi naslednjo TPO globalno konferenco v letu 2018.

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA