Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!

2017.01.13

Itävallan vahva vientiteollisuus keskiössä uudessa animoidussa mainosvideossa.

ADVANTAGE AUSTRIA:n uusi mainosanimaatio esittelee Itävaltaa liiketoimintakohteena ja korostaa useita vaikuttavia, itävaltalaisten yritysten toteuttamia projekteja. Ainutlaatuinen ja hauska video näyttää jälleen kerran itävaltalaisten vientituotteiden olevan varma lähde liiketalouden menestystarinoille.  

”Tiesitkö että?”-teeman ympärille rakennettu kekseliäs video käy läpi itävaltalaisen vientiteollisuuden saavutuksia. Sarjakuva-animoitu video hyödyntää numeroita ja faktoja demonstroidessaan maan taloudellista kapasiteettia ja yrityksiä modernilla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Videoon sopivaa musiikkia sekä alppimaan kliseitä yhdistellään pilke silmäkulmassa yllättäviin ja innovatiivisiin ”made in Austria” -tuotteisiin.  

Video näyttää Itävallan eloisana ja innovatiivisena liiketoimintapaikkana ja nostaa maan kansainvälisen huomion keskiöön. Itävaltalaisilla yrityksillä on loppujen lopuksi erinomainen maine ympäri maailmaa ja ne kuuluvat laadultaan, innovatiivisuudeltaan, asiantuntemukseltaan ja luotettavuudeltaan maailman huippuihin. 

Aiheeseen liittyvät linkit

 
Lisää Itävallan taloudesta (toimialat)
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA