Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

World Sustainable Energy Days: 2017. MÁRCIUS 1- 3., WELS, AUSZTRIA

2017.01.27

Az évente rendezett konferenciák között Európa-szerte is jelentősnek számító World Sustainable Energy Days számos rendezvény egyedülálló kombinációját kínálja a megújuló energiaforrások témakörében.

Immáron több mint 20 éve gyűlnek össze a szakértők a világ minden tájáról Welsben a World Sustainable Energy Days  keretében. 2016-ban több mint 700 résztvevő jött összesen 57 országból.

A World Sustainable Energy Days 2017-ben 8 szakkonferenciát és interaktív eseményeket kínál olyan témakörökben, mint technológia, piacok, stratégiák és finanszírozás:


További kiemelt programok az üzleti kapcsolatok erősítéséhez:

  • Kooperációs platform : új üzleti kapcsolatok kiépítése kétoldali tárgyalások keretében (témakörök: biomassza & energiahatékonyság)
  • Plakátprezentáció : sikeres projektek bemutatása az energiahatékonyság és megújuló energia területéről
  • Energiatakarékos szakkiállítás : vezető szakkiállítás a megújuló energiák és energiahatékonyság témakörében, a várakozások szerint 100.000 látogatóval.
  • Szakmai kirándulások a pellet & forgács illetve alacsonyenergiájú épületek témakörökben


Részletes információkat a programmal, jelentkezéssel, szobafoglalással, stb. kapcsolatban a konferencia honlapján  talál.

A konferencia nyelve (szinkrontolmácsolás): angol, német

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA