Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

World Sustainable Energy Days: 1. - 3. marec 2017, Wels, Avstrija

2017.01.27

Vsakoletna konferenca World Sustainable Energy Days, ena najpomembnejših na področju trajnostne energije v Evropi, ponovno nudi nadvse zanimiv in pester program.

Na mednarodni konferenci  World Sustainable Energy Days v Welsu se že več kot 20 let zbirajo strokovnjaki z celega sveta. Leta 2016 je sodelovalo več kot 700 udeležencev iz 57 držav.

Na letošnjih World Sustainable Energy Days se bo zvrstilo 8 strokovnih konferenc ter interaktivnih dogodkov na temo tehnoloških napredkov, mednarodnih trgov, strategij in financiranja:


Drugi zanimivi dogodki za sklepanje oziroma krepitev poslovnih stikov:

 • Kooperacijska platforma:  nudi odlično priložnost za sklepanja novih poslovnih vezi in partnerstev. Osrednji temi: biomasa in energetska učinkovitost.
 • Prezentacija plakatov: predstavljeni bodo uspešni projekti na področju energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije.
 • Sejem "Energiesparmesse":  vodilni sejem na področju obnovljivih virov energije in energetske učinkovitosti, na katerem pričakujejo okrog 100.000 obiskovalcev.
 • Strokovne ekskurzije s poudarkom na naslednjih temah: peleti, lesna biomasa ter stavbe z majhno oz. ničelno porabo energije.


  Podrobnejše informacije o programu, prijavi, možnostih nastanitve itd. najdete na uradni spletni strani konference .

  Konferenčna jezika: angleški, nemški (simultano tolmačenje).  

  Natisni
  ©©ADVANTAGE AUSTRIA