Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Alternative Economic and Monetary Systems – Kesäkoulu tulevaisuuden taloudesta 26. heinäkuuta – 11. elokuuta 2017 Wienissä, Itävallassa.

2017.02.14

Wienin kesäkoulu ”Alternative Economic and Monetary systems” esittelee viimeisimmät vaihtoehdot yhteiskuntamme tulevaisuuden kehitykselle ja tarjoaa poikkitieteellistä asiantuntemusta talouden, luonnontieteiden ja filosofian aloilta. Rekisteröityminen on avoinna 25. huhtikuuta 2017 asti.

“"Emme voi ratkaista ongelmia ajattelemalla samalla tavalla kuin silloin, kun loimme ne.” Tämä Albert Einsteinin sitaatti toimii mottona yliopiston kesäkoululle Alternative Economic and Monetary Systems. The economy of the future. (AEMS Vienna 2017)Kurssia ei ole tarkoitettu ainoastaan opiskelijoille, vaan kaikille, joita kiinnostaa yhteiskuntamme pitkän tähtäimen kehitys.  

Ohjelma tuo yhteen tieteellistä asiantuntemusta talouden, luonnon- ja yhteiskuntatieteiden sekä humanismin aloilta sekä kokemukset viimeisistä kenttätutkimuksista.  Ohjelman vaihtoehdot vaihtelevat talouden ja resurssikierron uudelleenjärjestämisestä yksilöllis-eettisiin lähestymistapoihin.

AEMS Vienna 2017 -kesäkoulun järjestävät OeAD Housing Office ja Association for the Promotion of the Economy for the Common Good yhteistyössä Wienin luonnontiedeyliopisto BOKU :n kanssa. Vuonna 2016 Itävallan maa-, metsä-, ympäristö- ja vesitalousministeriö palkitsi projektin “Education for sustainable development – BEST OF AUSTRIA” -palkinnolla kategoriassa ”political support”. Lisäksi projekti voitti Wienin kaupungin myöntämän ympäristöpalkinnon  vuonna 2015 ja oli ehdolla vuoden 2015 TRIGOS-palkintoon “Best partnership”-kategoriassa. 

Lisätietoa kurssitarjonnasta, osallistumismahdollisuuksista ja stipendiohjelmasta löytyy AEMS Summer School in internetsivuilta.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA