Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

top 10 companii de marcă din Austria în 2017

2017.07.18

Producătorul de băuturi energizante Red Bull conduce detașat în continuare topul celor mai valoroase companii din Austria. Cele mai însemnate creșteri le-au înregistrat Novomatic, Erste Bank Gruppe și Spar.

 European Brand Institute prezintă anual cele mai importante mărci. Top 10 mărci evidențiate de studiul austriac în 2017 au totalizat o valoare de ca. 32,4 mld. euro (+1,2%).

Red Bull ce are o valoare de piață de 15,2 mld. euro (+0,9%) se situează ca și până acum pe primul loc al clasamentului. La mare distanță cu o valoare de 3,5 mld. euro (+2%) îi urmează concernul din Tirol ce prelucrează cristale, Swarovski. . Pe locul 3 s-a clasat concernul ce are domeniu de activitate jocurile de noroc Novomatic care față de 2016 a înregistrat o creștere valorică de 8,4% ajungând la valoarea de 3,2 mld. euro. Prin aceasta, Novomatic a înregistrat cea mai mare creștere din tot clasamentul. 

Comerciantul SPAR și-a revendicat cu succes prin valoarea mărcii sale de 2,3 mld. euro (+3%), locul patru. Pe locurile următoare se situează Österreichischen Bundesbahnen (ÖBB) , Raiffeisen Banken Gruppe , Erste Bank Gruppe ,concernul OMV , comerciantul de mobilă XXX Lutz și concernul de asigurări Vienna Insurance Group-VIG .

Studiul valorilor mărcilor austriece a fost realizat deja pentru a 14.a oară. Dintre 500 companii austriece cu cifre de afaceri impresionante au fost analizate acele mărci care au participare austriacă la capital de peste 45%. Au fost așadar analizate și evaluate peste 160 mărci austriece din 16 segmente diferite de piață. 

Links pe teme asemănătoare

 
European Brand Institute GmbH
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA