Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

AVIATION 2017: 2017. november 12-14. Linz, Ausztria

2017.08.09

A világ minden tájáról érkező, a légi közlekedés és a könnyűépítészet területén tevékenykedő vállalkozások és kutatási intézetek találkoznak 2017. november 12-14. Felső-Ausztriában, Linzben.

Az AVIATION 2017 egyedülálló lehetőséget biztosít új üzleti, technológiai vagy kutatási partneri kapcsolatok kialakítására, valamint a résztvevők tájékozódhatnak a felső-ausztriai légi közlekedés és könnyűépítészet lehetőségeiről és kilátásairól. 

A program egy workshoppal kezdődik („Mesterséges Intelligencia“) november 12-én, délután a linzi Ars Electronica Centerben.

A háromnapos rendezvény fókuszában a november 13-i B2B-Matchmaking esemény áll, amelynek témája a légi közlekedés lesz. Ez egyedülálló lehetőséget nyújt a légi közlekedés és a könnyűépítészet területén tevékenykedő vállalkozásoknak és kutatási intézeteknek kapcsolathálójuk kiépítésére és új üzleti partnerek felkutatására. Az érdeklődők már online regisztrálhatnak , ahol együttműködési elképzeléseiket egy nemzetközi publikumhoz juttathatják el.  

November 14-én a programok között szerepel két céglátogatás a légiközlekedési ágazat két legnagyobb osztrák szereplőjénél (FACC, CoLT Composite Lab & Test).

További információk, regisztráció, program és szálláslehetőség elérhetők az esemény weboldalán .

Letölthető dokumentumok a témához

Linkek a témához

 
AVIATION 2017
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA