Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

AVIATION 2017: 12 - 14 noiembrie 2017, Linz, Austria

2017.08.17

Companii și centre de cercetare din domeniul aviației și al construcțiilor ușoare din întreaga lume se întâlnesc din 12 până în 14 octombrie 2017 la Linz, Austria Superioară.

AVIATION 2017 oferă șansa unică de a vă găsi noi parteneri în domeniile afaceri, tehnologie și cercetare și de a vă informa despre perspectivele pe care le oferă Austria Superioară în aviație și construcții ușoare.

Programul începe în după amiaza zilei de 12 noiembrie cu un workshop pe tema „Artificial Intelligence“ ce va avea loc în Ars Electronica Center din Linz.

Punctul principal a evenimentului îl reprezintă B2B-Matchmaking-Event pe tema transportului aviatic din ziua de 13 noiembrie care oferă companiilor și unităților de cercetare din domeniul aviatic participante, șansa unică de a-și lărgi portofoliul de afaceri și de a încheia noi partneriate. Cei interesați se pot înscrie imediat de acum online pe site-ul online registrieren și să-și prezinte profilul și solicitările de afaceri publicului interesat.

În ziua de 14 noiembrie programul prevede vizite la sediul a două firme austriece din domeniul aviației (FACC, CoLT Composite Lab & Test).

Mai multe informații despre eveniment, posibilități de înregistrare online, program, etc. vă oferă site-ul Event Website .

Downloads pe teme asemănătoare

Links pe teme asemănătoare

 
AVIATION 2017
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA