Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

KANSAINVÄLINEN KONE- JA LAITTEISTONRAKENNUSFOORUMI WIENISSÄ

2017.10.30

Itävalta kuuluu johtaviin maihin kone- ja laitteistorakentamisessa. Yksipäiväisen tilaisuuden puitteissa on kansainvälisillä ostajilla mahdollisuus tavata itävaltalaisia tarjoajia.

ADVANTAGE AUSTRIA järjestää 28. marraskuuta 2017 kansainvälisen kone- ja laitteistonrakennusfoorumin Wienissä. Tilaisuus tarjoaa osallistuville yrityksille kaikkialta maailmasta ainutkertaisen tilaisuuden laajentaa verkostojaan ja löytää uusia liikekumppaneita.

 Aamupäivällä informoivat useat esitelmät uusimmista alan trendeistä ja innovaatioista ja iltapäivällä on ohjelmassa matchmaking-tapahtuma. Tässä osallistuvat yritykset voivat käydä henkilökohtaisia b2b-keskusteluja alan huipputarjoajien kanssa ja luodata uusia yhteistyömahdollisuuksia.

 Tilaisuuden nettisivuilta lisätietoja tilaisuudesta sekä ilmoittautuminen, ohjelma, online-tapaamiskalenteri osallistuville yrityksille (B2B-meetings) jne.

Kansainvälinen kone- ja laitteistonrakennusfoorumi järjestetään 28. marraskuuta 2017 Itävallan Keskuskauppakamarissa Wienissä. Osallistuminen tilaisuuteen veloitoituksetta, sitovia ilmoittautumisia pyydetään!

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA