Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Međunarodni forum o gradnji strojeva i postrojenja u Beču 

2017.10.30

Austrija se ubraja u vodeće nacije kad je riječ o proizvodnji strojeva i postrojenja. U okviru jednodnevnog eventa međunarodni direktori nabava će se susresti s austrijskim ponuđačima.

Dana 28. studenog 2017. vanjskotrgovinska organizacija Austrijske gospodarske komore ADVANTAGE AUSTRIA organizira Međunarodni forum o gradnji strojeva i postrojenja u Beču. Ovo događanje pruža globalnim tvrtkama sudionicama jedinstvenu priliku za proširenje svoje mreže kontakata i pronalazak novih poslovnih partnera.

Dok će prije podne brojna izlaganja informirati sudionike o najnovijim trendovima i inovacijama, poslije podne je na programu matchmaking-event. Tu tvrtke sudionice mogu voditi individualne B2B razgovore s vrhunskim ponuđačima iz branše i razmotriti nove mogućnosti suradnje.

Više informacija o ovom eventu uključujući prijavu, program, online ugovaranje termina (B2B-susreti) s drugim tvrtkama sudionicama itd. nudi Vam službena web-stranica eventa .

Međunarodni forum o gradnji strojeva i postrojenja održat će se 28. studenog 2017. u Austrijskoj gospodarskoj komori u Beču.

Sudjelovanje na ovom eventu je besplatno, moli se za obvezujuću prijavu!

Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA