Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Nemzetközi Gépipari és Mérnöki Fórum Bécsben

2017.10.30

Ausztria a gép- és berendezésgyártás terén a vezető nemzetek közé tartozik. Ezen egynapos rendezvény keretein belül most lehetőség nyílik arra, hogy a nemzetközi beszerzők és az osztrák beszállítók találkozzanak egymással.

2017. november 28-án az ADVANTAGE AUSTRIA megrendezi a Nemzetközi Gépipari és Mérnöki Fórumot Bécsben. A rendezvény lehetőséget kínál a világ minden tájáról érkező résztvevő vállalatoknak arra, hogy kapcsolataikat bővítsék és új üzleti partnereket találjanak.

Amíg a délelőtt folyamán számos előadás tájékoztatja az érdeklődőket a legújabb iparági trendekről és innovációkról, addig délután egy Matchmaking-Event szerepel a programban. Itt egyéni b2b-beszélgetéseket folytathatnak a résztvevő cégek az ágazat TOP vállalataival és ezáltal új együttműködési lehetőségeket kutathatnak fel.

A rendezvényről további információkat, beleértve a jelentkezést, a programot, az online időpontfoglalásokat a b2b-találkozókra a többi résztvevő céggel, stb. a rendezvény honlapján találhat.

A Nemzetközi Gépipari és Mérnöki Fórumra 2017. november 28-án, Bécsben, az Osztrák Gazdasági Kamara (WKÖ) épületében kerül sor.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA