Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Forumul internațional dedicat construcțiilor de mașini și echipamente de la Viena 

2017.10.30

Austria se numără printre națiunile de top în construcția de mașini și echipamente. În cadrul unui eveniment de o zi, achizitori din întreaga lume vor întâlni ofertanți austrieci din acest domeniu.

În ziua de 28 noiembrie 2017 ADVANTAGE AUSTRIA va organiza la Viena Forumul Internațional dedicat Mașinilor și Utilajelor . Evenimentul oferă firmelor participante din întreaga lume șansa unică de a-și lărgi portofoliul de afaceri și de a încheia noi parteneriate.

În timp ce pe parcursul dimineții se vor susține mai multe prezentări despre noile tendințe și inovații ale domeniului, după amiaza va fi dedicată evenimentului de matchmaking. Astfel firmele participante vor avea ocazia să poarte discuții individuale de tip B2B cu ofertanți de top din domeniu și să-și găsească noi parteneri de afaceri.

Mai multe informații despre eveniment, posibilități de înregistrare, program, planificarea discuțiilor individuale cu firmele austriece vă oferă site-ul evenimentului .

Forumul internațional dedicat mașinilor și utilajelor va avea loc în ziua de 28 noiembrie 2017 la sediul Camerei Economice din Viena.

Participarea Dvs. este gratuită dar trebuie anunțată în prealabil!

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA