Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Mednarodni forum strojegradnje na Dunaju

2017.10.30

Avstrija je ena najpomembnejših držav na področju izdelave strojev in naprav. V okviru enodnevnega dogodka na Dunaju se bodo mednarodni kupci srečali z avstrijskimi dobavitelji. 

28. novembra 2017 organizira ADVANTAGE AUSTRIA na Dunaju mednarodni forum o izdelavi strojev in naprav . Dogodek bo sodelujočim podjetjem z vsega sveta nudil odlično priložnost za vzpostavitev novih stikov in pridobitev novih poslovnih partnerjev.

V dopoldanskem času bodo potekala predavanja o najnovejših trendih in inovacijah v panogi. Popoldne bodo sledila poslovna srečanja po meri (matchmaking), kjer bodo sodelujoča podjetja vodila individualne B2B pogovore s številnimi vrhunskimi ponudniki iz panoge in raziskala nove možnosti sodelovanja.

Več informacij o dogodku, prijavi, programu, spletnem dogovarjanju B2B sestankov z drugimi udeleženci itd., je na voljo na uradni spletni strani dogodka .

Mednarodni forum strojegradnje bo potekal 28. novembra 2017 v prostorih Avstrijske gospodarske zbornice na Dunaju.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Potrebna je predhodna prijava, pri čemer je le-ta zavezujoča. 

Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA