Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Međunarodni forum mašinogradnje u Beču

2017.10.30

Austrije se ubraja u vodeće nacije po pitanju mašinogradnje i izrade postrojenja. U okviru ove jednodnevne manifestacije sastaće se međunarodni predstavnici nabavke sa austrijskim ponuđačima. 

 28. novembra 2017. ADVANTAGE AUSTRIA u Beču organizuje Međunarocni forum mašinogradnje i izrade postrojenja  . Forum učenicima iz čitavog sveta pruža jedinstvenu priliku da prošire svoju poslovnu mrežu i pronađu nove poslovne partnere.

Prepodnevnim programom su predviđena brojna predavanja o novim trendovima i inovacijama u ovoj privrednoj grani,, a poslepodne poslovni sastanci. Tom prilikom će učesnici moći da ostvare individualne B2B razgovore sa vodećim ponuđačima iz ove privredne grane, kao i da ispitaju mogućnosti za nove saradnje.

Bliže informacije o ovoj manifestaciji kao što je obrazac za prijavljivanje, program, online-ugovaranje B2B sastanaka sa ostalim učesnicima itd. pronaći ćete pod linkom manifestacije ovde .

Međunarodni forum mašinogradnje i izrade postrojenja održava se 28. novembra 2017. u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Učešće je besplatno uz obaveznu registraciju učešća.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA