Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Green.Building.Solutions. – Ljetno sveučilište na temu ekološka gradnja: 21. srpanj do 12. kolovoz  2018. u Beču

2018.01.22

Green.Building.Solutions. Ljetno sveučilište pruža prvoklasno stručno znanje iz Austrije na području arhitekture, ekologije i održivosti. Krajnji rok za prijavu je 10. travanj 2018.

U 2018. godini opet se može oko 60 studenata iz cijelog svijeta prijaviti za sudjelovanje na ovogodišnjem master-level studijskom programu Green.Building.Solutions. u Beču, gradu ekološke gradnje.

Interdisciplinarno znanje i aktualna pitanja vezana uz temu green building i tehnologiju za pasivne kuće, ali isto tako i za ekološke i održive aspekte urbanističkog planiranja, obrađivat će se na interdisciplinarnim workshopovima sa stručnjakinjama i stručnjacima te na ekskurzijama prilikom kojih će se posjetiti best-practice primjeri. Budući arhitekti, prejektanti i građevinski inženjeri imaju priliku direktno razmijeniti iskustva sa stručnjacima i docentima iz najrazličitijih područja te tako s posebnog stajališta upoznati praktični rad.

Ljetno sveučilište Green.Building.Solutions. organizira austrijska agencija za međunarodnu mobilnost i suradnju na području obrazovanja i istraživanja OeAD-Wohnraumverwaltung u suradnji sa jedanaest sveučilišta: Sveučilište za kulturu tla Beč , Tehničko Sveučilšte Beč , Ekonomsko sveučilište Beč , Sveučilište Beč , FH-Campus Beč , Donauuniversität Krems , FH Technikum Beč , University of Applied Sciences Vienna , Modul University , Institut za područje Dunava i Srednju Europu  i Konferencija podunavskih rektora . U organizaciju su također uključeni Austrian Institute of Technology (AIT) , Waterford Institute of Ireland (WIT) i University of Tokyo .

Više informacija o eventu i sudjelovanju te načinu natjecanja za stipendiju pronaći ćete na web-stranici Green.Building-Solutions. Summer University .

Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA